Fűszeres Varázs gyümölcstea
A hagyományosan téli ünnepkörhöz köthető a klasszikus fahéjas-szegfűszeges-narancsos ízvilág, amelyet az éve egészében szívesen fogyasztunk.
Fűszerek minden mennyiségben
A tea ízesítése nem újkeleti hagyomány. Kínában több ezer évre nyúlik vissza a tea keverése. Elsősorban azok a növények szolgáltak alapanyagként, amelyek a kunyhók melletti kertekben, teaerdők mentén növekedtek, vagy a konyhában fűszerként használatban voltak. Az első virág alapú ízesítők, amelyekkel a tealevél ízét változatossá tették a jázmin, krizantém, körömvirág, camelia voltak.
A fahéj, csillagánizs, szegfűszeg, mandula és alma ízek a nyugati kulturkörben az év végi kulturkörhöz kapcsolódnak, de a fűszerek melegítő hatása végén egész évben ajánlott fogyasztásuk.
A teakeverék mesterséges színezéket és mesterséges aromát NEM tartalmaz!! A hozzáadott aroma a szárított gyümölcs alkoholos extrakciója. Extrakció után az oldószert elpárologtatják, így csak az értékes, a gyümölcsre jellemző anyagok maradnak az aromában természetes módon,
Elkészítése:
- 100 C tisztított víz.
- Felöntések ideje: 6-10 perc.
- Felöntések száma: 1.
- Adagolás: 1 tk/2 dl víz









