Fahéjas szilva gyümölcstea keverék
Hibiszkusz, csipkehús, szilva, édes alma, mazsola, természetes aroma összetételével a fahéjas-szilvás hagyományos ízvilág kedvelőinek kínál csemegét. A szilvás -fahéjas íz és illat leöntést követően is a csészében marad.
Miért hasznos a fahéj és mit jelent a szilva?
A fahéj az emberiség történetében az egyik legspirituálisabb fűszer, amely egyúttal egyike a legrégebb ízesítőknek emésztést fokozó, gyomor bántalmakat enyhítő hatása végett. Három fajtája közül a legjobb minőséget a ceyloni, kínai és malabári fahéj jelenti. A fahéj fertőtlenítő hatóanyagokat is tartalmaz, ezért ajánlott gyomorbántalmak, bélcsatorna gondjai és légúti fertőzések ellen is. Illataromája pozitivitással és energiával tölt el.
A szilva és a szilvavirág Kínában a nőiesség szimbóluma és a tavasz, a megújulás időszaknak kezdete. Kínában ez az első fa, amely virágba borul, ezért a virág ünnepek kezdete a szilvához köthető. A szilva telt alakja miatt erotikus jelentés tartalommal bír, termékenység jelkép és a szép lányok, asszonyok szimbóluma.
Ízvilága
Kellemesen fahéjas gyümölcstea, a mely nemcsak a cassia kedvelőknek ajánlott. A teakeverék mesterséges színezéket és mesterséges aromát NEM tartalmaz!! A hozzáadott aroma a szárított gyümölcs alkoholos extrakciója.
Elkészítése:
- 100 C tisztított víz.
- Felöntések ideje: 5-8 perc.
- Felöntések száma: 1.
- Adagolás: 1 tk/2 dl víz











