Közép-Japán, Kyoto- Uji 宇治市 ősi teatermelő vidék, Ujicha
Uji városa ma Kyoto külterületén helyezkedik el, szinte egybe nőtt a várossal. A japán tea történelmi központja, ahol máig minden a zöld teáról szól; zöld teát fogyasztunk, zöld teát eszünk (leves, köret, saláta, édesség és fagylalt formájában), de teában fürödhetünk, teát ihatunk, miközben a teakertek teraszaiban gyönyörködünk. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy erről a rendkívül népszerű termőterületről sikerül már évek (évtized) óta beszerezni partnerünktől a teát.
Elkészítése:
- 70 C visszahűtött, tisztított lágy víz.
- Felöntések ideje: 1-1,5 perc,
- Felöntések száma: 3-5, illetve ízlés szerint.
- Egyre melegebb vizet használj a további felöntésekhez 90-95C.
- Előmelegített, kis űrtartalmú eszközt ajánlunk.
Értékelések
There are no reviews yet