
A JAPÁN ZÖLD ARANY – MATCHA KÓSTOLÓ WORKSHOP
A tea, ami több mint ital.
Szereted a matchád, de nem volt lehetőséged összehasonlítani a világ legjobbjait eddig?
Szeretnéd tudni mi a különbség matcha és matcha között? Szeretnél tudatosan választani a hatalmas kínálatból?
Akkor ITT a helyed!!
A workshop tartalma:
6 különböző eredetű és minőségű matcha kóstolója (Uji, Nishio, Yame, Kagoshima)
Usucha és koicha készítése, különböző vízhőfokkal és eszközökkel
Chawan, chasen és más eszközök használatának bemutatása
Matcha-ízprofil felfedezése: keserűség, umami, édesség, test
Japán wagashi vagy matchához párosított édesség
Részvételi díj: 18 500 Ft/fő
Időpont: 2026. jan. 17. 15 óra
Helyfoglalás e-mailben: info kukac teaacademy.hu
telefonon: 06 70 388 0616
vagy üzenetben a Facebook oldalunkon keresztül
Kinek ajánljuk?
Aki szeretné mélyebben megismerni a matchát
Aki keresi a csend és figyelem élményét a hétköznapokban
Aki már próbálkozott otthon, de még nem az igazi
Vagy aki csak kíváncsi, hogy mit tud ez a „zöld por”
Időtartam: 15-17 óráig
Résztvevők száma: max. 12 fő
Helyszín: Tea Akadémia, Budapest 22. kerület Kőérberki út 26.
